Ezzel a pár kreatív képpel kívánok Boldog Mikulást Minden olvasónak 🙂
Mikulás “kenyér” kelt tésztából :
Egy kis Mikulás desszert
Hozzávalók: szabadon választott keksz/süti, pár szem eper, tejszínhab és csokoládé. Az elkészítése roppant egyszerű. Fogunk valamilyen szabadon választott kör alakú süteményt, kekszet. A Mikulás sapkájának eperdarabokat teszünk tetszőleges vastagságban. Ezután tejszínhabbal megformáljuk a szakállat és a sapka alját (esztétikai szempontól érdemes először ez epret rátenni, majd a tejszínhabot). Végül egy kis eperkarikát ráteszünk orrnak, és melegített étcsokoládéval szemet illetve szájat formálunk neki.
Természetesen mi nők, Mikulás napon is ügyelünk a részletekre, így nem maradhat el az alkalomnak megfelelő köröm sem!
Piros körömlakk, csillámos körömlakk, fehér körömlakk és fekete körömlakk illetve arany/ezüst körömlakk szükséges a köröm elkészítéséhez.
Kommentek
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be: